Codarts Rotterdam

Codarts Rotterdam

Codarts is een in Rotterdam gevestigde internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus.

Muziek
De muziekopleidingen van Codarts staan sinds jaar en dag hoog aangeschreven in binnen- en buitenland. Ze bieden topkwaliteit in een breed aanbod van studierichtingen (klassieke muziek, jazz, pop, wereldmuziek, muziektheater, muziekeducatie), afgestemd op de eisen van de internationale beroepspraktijk.

Dans
Codarts bereidt haar dansstudenten voor op een professionele carrière als danser of docent. Er wordt gestreefd naar het afleveren van hooggekwalificeerde danskunstenaars die aan de slag kunnen op de internationale arbeidsmarkt. Podiumervaring doen de studenten ruimschoots op en daarnaast kunnen studenten gebruik maken van uitwisselingsprogramma’s met andere vooraanstaande opleidingen in Europa en de VS.

Circus
De bacheloropleiding Circus Arts leidt jonge talenten in vier jaar op tot professioneel uitvoerend circuskunstenaar. Zij bekwamen zich in een eigen circusspecialisatie. Daarnaast leren ze een brede basis aan circustechnieken aan. Ook theater, dans en creatie zijn belangrijke onderdelen van de opleiding.

Wederom mag System Flex B.V. bij Codarts in Rotterdam weer werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden zullen dit keer zijn:

■ Nieuwe levering glaswanden Flex Light 66.1
■ Demonteren glaswanden Flex Light 66.1
■ Hermonteren glaswanden Flex Light 66.1
■ Demonteren dichte systeemwanden Flex Magnet
■ Opslaan dichte systeemwanden Flex Magnet
■ Geluidsschotten

Comments are closed.