De Kuip Feyenoord

Scheidingswanden, Systeemwanden, Glaswanden, Deuren, Feyenoord De Kuip SystemFlex
Na meerdere malen met succes werkzaamheden te hebben verricht voor de Amsterdam Arena, is er nu ook een opdracht uitgevoerd bij de Kuip voor Feyenoord.

De Kuip: zoals het stadion genoemd wordt, is een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. Legendarische Feyenoord wedstrijden, zinderende cup finales, onvergetelijke concerten, er is heel wat geschiedenis geschreven in dit stadion.

In 1937 is de Kuip officieel geopend, het historische stadion was in 1994 drastisch verouderd en bleek toe te zijn aan een totale renovatie. Het resultaat: een monumentaal vernieuwd stadion dat op volle toeren draait door een uitbreiding van het activiteitenpakket.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam. Met zo’n 25.000 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, deels spectaculaire bouwopdrachten door omvang of complexiteit.

Voor de Kuip, zijn in samenwerking met BAM de volgende werkzaamheden door System Flex B.V. verricht:
Dichte systeemwand type Flex Click
Glaswanden type Flex Click
■ Deuren met kozijn

Comments are closed.