het Gemeentelijk Vervoers Bedrijf (GVB) te Diemen.

[nggallery id=16]
In de Hoofdwerkplaats Rail van het GVB worden het groot onderhoud, de revisie en grote reparaties verricht aan het Amsterdamse trammaterieel en metromaterieel. Nu gaat men dit ook uitvoeren op treinmaterieel. Het oorspronkelijk complex stamt uit 1996, System Flex B.V. heeft de nieuwbouw nu onder andere voorzien van het systeem plafond Durlum Clip-in. Dit systeem moest vanuit een bouwput op 13 meter hoogte gemonteerd worden.

Clip-in is een verlaagd plafondsysteem bestaande uit een onzichtbaar verzinkt metalen ophangsysteem. Dit systeem is opgehangen door middel van gegalvaniseerde noniushangers. Hierin zijn Durlum plafondpanelen aangebracht met een perforatie van 2,5 mm (16%). De panelen zijn fabrieksmatig voorzien van een Soundtex akoestische vliesinlage, wat voor een verhoogde geluidsabsorptie zorgt.

GVB is een Nederlands openbaarvervoerbedrijf en verzorgt het openbaar vervoer in de gemeenten Amsterdam en Diemen. Daarnaast exploiteerd het drie lijnen in Amstelveen, drie lijnen in de Haarlemmermeer, één lijn in Muiden en drie veren over het Noordzeekanaal. De organisatie telt circa 3.750 medewerkers. Ze zijn gericht  op het verder verbeteren van de klanttevredenheid van reizigers in openbaar vervoer dat veilig, op tijd, schoon en klantvriendelijk is.

Comments are closed.