Het kantoor in de 1,5 meter samenleving

Nu we stapsgewijs uit de intelligente lockdown gaan door te versoepelen zal het thuiswerken afnemen en dienen de werkplekken op kantoor weer bemand te worden.

Werken op 1,5 meter, of terwijl het nieuwe normaal. Een begrip waar wij inmiddels al aan gewend zijn, maar hoe ziet een verantwoord (en stijlvol) 1,5 meter kantoor er eigenlijk uit?

Wij bieden hiervoor diverse functionele oplossingen voor het kantoor in de 1,5 meter samenleving, zonder in te leveren op stijl.

System Solves Desk Devider

De System Solves Desk Devider kan worden toegepast bij werkplekken waar werkzaamheden voor lange duur en/of dicht bij elkaar worden uitgevoerd.

Denk hierbij aan open eilanden en flexplekken, waarbij de werkplekken dicht bij elkaar zijn geplaatst of zelfs geschakeld zijn en de capaciteit van het kantoor weer maximaal wordt benut.

Echter kan het voorkomen dat er wel contact binnen 1,5 meter noodzakelijk is, bijvoorbeeld in geval van bijvoorbeeld een baliefunctie.

In dat geval kan de System Solves Desk Devider worden uitgevoerd met een balisleuf, waarmee het aangeven van voorwerpen mogelijk is.

Meer informatie over Solves Desk Devider

System Solves Systeemwanden

Naast het scheiden van werkplekken binnen 1,5 meter is het ook wenselijk om geschakelde werkplekken van andere eilanden of gezamenlijke ruimtes te scheiden. Daarvoor bieden wij de mogelijkheid in twee typen systeemwanden.

System Solves Light

Voor een open ogende ruimte met veel lichtinval.

De System Solves Light systeemwand komt overeen met het Flex Light 2.0 wandsysteem en kan daar dan ook probleemloos op worden aangesloten.

Meer informatie over System Solves Light

System Solves Industrial

De System Solves Light biedt de mogelijkheid om de vlakken zowel open(glas) als dicht uit te voeren.

Het systeem komt overeen met het Flex Industrial wandsysteem en kan dus zonder problemen daarop worden aangesloten.

Meer informatie over System Solves Industrial

Nieuwsgierig?

Als u vragen heeft of gewoon meer wilt weten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stuur gerust een email naar info@systemflex.nl of bel direct voor een afspraak op +31621860116

Comments are closed.