Ecophon Focus additional systems

Ecophon Focus additional systems; unieke aanvullende systemen

[nggallery id=18]

Unieke systemen als aanvulling op de Focus producten, met ontwerpmogelijkheden voor eindafwerkingen, friezen en niveauverschillen. Geeft het plafond een geïntegreerde uitstraling waardoor het esthetisch aantrekkelijk oogt.

Met Focus Frieze kan op een eenvoudige manier een vlakke overgang worden gecreëerd tussen plafond, frieze en wand. Het systeem maakt zowel plotselinge als geleidelijke verschillen in het niveau mogelijk. Daarnaast zijn ook standaard lichtoplossingen mogelijk. Eindstukken met dezelfde afwerking als de rest van het plafond maken het tot één geheel.

klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het Ecophon Focus additional systems, of lees in algemene zin meer over Ecophon.

Ecophon focus additional systems,Plafond, plafonds, ecophon, ecophon plafonds, systeemplafond, systeemplafonds, plafondsysteem, plafond systemen, plafondplaten, plafondplaat, plafondpanelen, plafondpaneel, acoustic, geluidsabsorptie, plafond eiland, plafond eilanden, baffles, wandpaneel, wandpanelen