Eurocoustic Boreal Altes

Eurocoustic Boreal Altes een Akoestisch en decoratief plafond

Plafond, plafonds, eurocoustic, eurocoustic plafonds, systeemplafond, systeemplafonds, plafondsysteem, plafond systemen, plafondplaten, plafondplaat, plafondpanelen, plafondpaneel, acoustic, geluidsabsorptie, plafond eiland, plafond eilanden, baffles, wandpaneel, wandpanelen, system flex, afbouw, afbouwplafond, plafond aanleg, Eurocoustic Boreal Altes

Eurocoustic Boreal Altes is een vormvast, zelfdragend steenwol paneel voorzien van een witte gesatineerde verflaag op de decoratieve kant en een naturel glasvlies op de rugzijde. De zijkanten zijn geverfd, de zes vlakken van het paneel zijn dus gesloten.

Toepassingen
Altes® is een zeer glad en wit paneel dat toelaat te spelen met dag- en kunstlicht. Haar decoratief aspect samen met haar technische kwaliteiten waarborgen comfort en veiligheid aan de gebruikers in ruimten waar deze platen gebruikt worden, zoals: kantoren, ziekenhuizen, keukens, winkels, conferentiezalen.

klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Boreal Altes, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.