Plafond, plafonds, amf, amf plafonds, systeemplafond, systeemplafonds, plafondsysteem, plafond systemen, plafondplaten, plafondplaat, plafondpanelen, plafondpaneel, acoustic, geluidsabsorptie, plafond eiland, plafond eilanden, wandpaneel, wandpanelen, system flex, afbouw, afbouwplafond, plafond aanleg, functionele plafonds,

Eurocoustic Boreal Equation is een decoratief plafond van het gamma Design Eurocoustic Boreal Equation is een aan de zijkanten uitgefreesd, vormvast en zelfdragend steenwol paneel. Op de decoratieve zijde is een witte gesatineerde verflaag aangebracht. De uitgefreesde zijkanten zijn wit geverfd. De rugzijde is bekleed met een naturel glasvlies. Bij toepassingen van de Equation panelen is een T-15 of T-24 systeem, krijgt het plafond een half-verdekt aanzien. Toepassingen Haar decoratief aspect samen met haar technische kwaliteiten waarborgen comfort en veiligheid aan de gebruikers in ruimten waar deze platen gebruikt worden. Kantoren, winkels, hotels, restaurants, conferentiezalen. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Boreal Equation. 

Eurocoustic Boreal Ermes decoratief plafond van het gamma design Eurocoustic Boreal Ermes is een vormvast en zelfdragend steenwol paneel aan de zijkanten uitgefreesd. Op de decoractieve zijde is een witte gesaniteerde verfaag aangebracht, de uitgefreesde zijkanten zijn wit geverfd. De rugzijde is bekleed met een naturel glasvlies. Ermes® wordt geplaatst op T-profielen van 15 mm tot 24 mm en laat een half zichtbare ophanging toe. Toepassingen Ermes® is uitermate geschikt voor alle ruimten waar licht en elegantie wordt nagestreefd, zoals: kantoren, winkels, hotels, restaurants. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Boreal Ermes, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.

Eurocoustic Acoustichoc is een akoestisch, brandwerend thermisch plafondpaneel van steenwol. De zichtzijde van Eurocoustic Acoustichoc is voorzien van een zeer sterk geweven glasvlies. De rugzijde heeft een versterkt naturel glasvlies. Door het speciaal versterkte oppervlakte, zijn de panelen geschikt voor sportzalen en de industrie, daar zij een grote mechanische weerstand bieden aan schade door stoten en vocht. Zij garanderen een lange levensduur. het heeft een een hoge densiteit. Toepassingen De Acoustichoc® panelen, past men toe in projecten zoals: sporthallen, multifunctionele ruimtes, gymnastiekruimten, scholen en industriële ruimtes, die een combinatie van alle of sommige van deze eigenschappen vereisen zoals: akoestische beheersing (vooral lage geluidsfrequentie), mechanische weerstand, duurzaamheid, luchtvochtigheid, brandwerendheid. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het volledige assortiment van Solutech, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.

De Eurocoustic Tonga New® heeft een zeer hoge geluidsabsorptie Daarnaast heeft de Eurocoustic Tonga  plafondpanelen een brandreactie > 1 uur (brandklasse A1), zijn ze vochtbestendig (RV tot 100%, ongeacht de relatieve luchtvochtigheid), hebben ze een zeer hoge lichtreflectiecoëfficiënt (85%), voldoen ze hygiënisch aan de strenge Europese normen, en tenslotte leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Toepassingen Vanwege haar uitstekende akoestische en decoratieve eigenschappen is Tonga New® plafondpaneel van Eurocoustic uitermate geschikt voor alle soorten ruimtes t.b.v. de tertiaire sector, kantoren, winkels, hotels, restaurants, sportzalen, multifunctionele ruimtes, zwembaden en scholen. De inlegplaten De Tonga New® A is verkrijgbaar in 47 unieke Eurocolors, en tevens in 12 extra patronen zoals wolk- en golfmotieven. De doorzakpanelen De Tonga New® E zijn enkel verkrijgbaar in het vernieuwde witte (09) vlies. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic tonga, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.

Met de vernieuwde Eurocoustic Minerval is er een best presterende ‘low-budget’ paneel op de markt. Ondanks de 15mm dikke plaat heeft de Eurocoustic Minerval een zeer hoge geluidsabsorptie αw=0,90). Daarnaast hebben deze doorontwikkelde plafondpanelen de beste brandreactie > 1 uur (brandklasse A1), zijn ze vochtbestendig (RV tot 100%, ongeacht de relatieve luchtvochtigheid), en voldoen ze hygiënisch aan de strenge Europese normen. Toepassingen Dankzij hun akoestische en decoratieve eigenschappen zijn de Minerval® plafondpanelen uitermate geschikt voor alle soorten ruimten van de tertiaire sector: kantoren, winkels, hotels, restaurants.  Dit plaattype van Eurocoustic is verkrijgbaar voor een inleg- en voor een doorzaksysteem , de Minerval® 15A, en de Minerval® E15 of E24. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Minerval, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.

Eurocoustic Boreal Altes een Akoestisch en decoratief plafond Eurocoustic Boreal Altes is een vormvast, zelfdragend steenwol paneel voorzien van een witte gesatineerde verflaag op de decoratieve kant en een naturel glasvlies op de rugzijde. De zijkanten zijn geverfd, de zes vlakken van het paneel zijn dus gesloten. Toepassingen Altes® is een zeer glad en wit paneel dat toelaat te spelen met dag- en kunstlicht. Haar decoratief aspect samen met haar technische kwaliteiten waarborgen comfort en veiligheid aan de gebruikers in ruimten waar deze platen gebruikt worden, zoals: kantoren, ziekenhuizen, keukens, winkels, conferentiezalen. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Boreal Altes, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.

Eurocoustic Boreal Area een akoestisch en decoratief plafond Eurocoustic Boreal Area is een vormvast, zelfdragend steenwol paneel voorzien van een witte gesatineerde verflaag op de decoratieve kant en een naturel glasvlies op de rugzijde. De zijkanten zijn geverfd, waardoor de zes vlakken van het paneel gesloten zijn. Toepassingen Area® is een zeer glad en wit paneel dat toelaat te spelen met dag- en kunstlicht. Haar decoratief aspect samen met haar technische kwaliteiten waarborgen comfort en veiligheid aan gebruikers in ruimten waar deze platen gebruikt worden. Kantoren, winkels, restaurants.  klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Boreal Area, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.

Eurocoustic Samoa een vormvast, zelfdragend plafondpaneel van steenwol De Eurocoustic Samoa is  aan de zichtzijde bekleed met een decoratief mat wit glasvlies, en aan de rugzijde versterkt met een naturel glasvlies.Daarnaast heeft het een hoge geluidsabsorptie. Toepassing Door de decoratieve mat-witte uitstraling en de akoestische prestaties, kan het Samoa® plafondpaneel gebruikt worden in alle soorten ruimtes in de tertiaire sector : kantoren, winkels, hotels, restaurants, multi-functionele zalen en scholen. klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Eurocoustic Samoa, of lees in algemene zin meer over Insulation Solutions.