Ligna

Plafond, plafonds, rockfon, rockfon plafonds, systeemplafond, systeemplafonds, plafondsysteem, plafond systemen, plafondplaten, plafondplaat, plafondpanelen, plafondpaneel, acoustic, geluidsabsorptie, plafond eiland, plafond eilanden, baffles, wandpaneel, wandpanelen, system flex, afbouw, afbouwplafond, plafond aanleg, Ligna

De Ligna plafondpanelen zijn aan de zichtzijde afgewerkt met een mineraalvlies met houtprint

Ligna is samengesteld op basis van onbrandbare en kiemvrije steenwol. Het is voorzien van een akoestischopen coating en aan de rugzijde van een naturel mineraalvlies. De E-kantafwerking is standaard voorzien van ruw geverfde zijkanten. In verband met de houtnerfrichting is ieder paneel aan de achterzijde voorzien van een pijl en wordt onderstaand legplan geadviseerd.

Ligna bestaat uit drie natuurlijk uitziende kleuren, allen voorzien van een levendige en warme structuur.  Het vindt dan ook zijn toepassing in kantoren, showrooms, winkels, enz. waar het bijdraagt aan het warme karakter van de ruimte.  Het verenigt de sfeer van comfort met een uitstekende geluidsabsorptie (αw = 0,85), brandveiligheid (brandreactie-klasse A1) en vochtbestendigheid.

  • Drie natuurlijk uitziende varianten, voorzien van een levendige, houtachtige en warme structuur
  • Verkrijgbaar in diverse kantafwerkingen (verdekt en verdiept)
  • Ideaal te combineren met aluminiumkleurige profielen

klik hier voor de uitgebreide systeem en product omschrijving van het type Rockfon Ligna, of lees in algemene zin meer over Rockfon.

Plafond, plafonds, Rockfon, Rockfon plafonds, systeemplafond, systeemplafonds, plafondsysteem, plafond systemen, plafondplaten, plafondplaat, plafondpanelen, plafondpaneel, acoustic, geluidsabsorptie, plafond eiland, plafond eilanden, baffles, wandpaneel, wandpanelen, system flex, afbouw, afbouwplafond, plafond aanleg,