System Flex B.V. bezoekt BusinessBoost Live

In Rotterdam Ahoy hebben vanavond zo’n achtduizend mensen, waaronder Sidney Haarmans van System Flex B.V. het inspiratie-event BusinessBoost Live bijgewoond. De drie uur durende show zat vol binnen- en buitenlandse sprekers, met bijzondere onthullingen van onder andere Pieter Zwart (CEO Coolblue), Mo Gawdat (CBO Google X), John de Mol (Talpa) en Chad Hurley (mede-oprichter YouTube).

Doel van de avond was om de bezoekers te inspireren met bijzondere verhalen van de aanwezige topondernemers. De sprekers gaven de aanwezigen verschillende ondernemerstips: zo betoogde Gawdat dat alleen zakelijk succes nastreven je nooit echt gelukkig maakt en vertelde Hurley dat YouTube eigenlijk gemaakt was als oplossing voor een probleem dat hij zelf had, namelijk dat hij niet eenvoudig zijn zelf opgenomen video’s kon delen met vrienden.

John de Mol had een tip voor de nieuwe generatie: doe iets wat je leuk vindt, dan krijg je nooit een burn-out. Terloops vermeldde de mediamagnaat dat hij zijn programma “The Voice of Holland” vernoemde naar Frank Sinatra, wiens bijnaam ‘The Voice’ was. Pieter Zwart was het meest direct in zijn verhaal: als 22-jarige student was het eerste doel dat hij zichzelf stelde als ondernemer ‘multimiljonair worden’.

De sprekers werden afgewisseld met live-optredens van de Amerikaanse singer-songwriter Matt Simons en de Nederlandse zangers VanVelzen en Niels Geusebroek. De presentatie lag de hele avond in handen van Jort Kelder. Hij was niet de enige BN’er op het podium: presentatoren Eva Jinek, Twan Huys en Winston Gerschtanowitz interviewden de verschillende sprekers.

BusinessBoost Live is een initiatief van entertainmentbureau Tribe Company en ING. Onder de naam BusinessBoost organiseert de bank het hele jaar door evenementen en workshops om ondernemers te inspireren. BusinessBoost Live is met afstand het grootste event en onderscheidt zich door toegankelijk te zijn voor iedereen.

Comments are closed.