System Flex B.V. tekenaars gaan over op Tekla Structures

Tekla

De kogel is door de kerk, binnenkort starten de tekenaars bij System Flex B.V. met Tekla Structures, omdat elke branche in de bouwwereld voordeel heeft bij het gebruik van BIM-software (Building Information Modeling). Hiermee onderbouw je ontwerpalternatieven, communiceer je bij werkbesprekingen en gebruik je het model voor fabricage.

De vraag vanuit de markt veranderd namelijk. Korte levertijden, sterke behoefte aan samenwerken en grote flexibiliteit in engineering zijn actuele onderwerpen. Het werken met een Building Information Model creëert de mogelijkheden om tegemoet te komen aan die vraag, en meer! Je optimaliseert je workflow door te ontwerpen, calculeren, uitwerken en produceren met een gedetailleerd Building Information Model.
Het gebruik van consistente informatie en aanvullingen per fase, resulteren uiteindelijk in een uitermate betrouwbaar productiemodel. Het visualiseren en delen van uw projecten met projectpartners stimuleert open communicatie en samenwerking. Buiten dat is het een krachtig middel om uw ontwerp voor iedereen inzichtelijk te maken.

 

Comments are closed.