Flex Line de Luxe

Systeemwand, luxe scheidingswand glaswand type flex click line de luxe System Flex

Flex Line de Luxe: een luxe scheidingswand in hoogte verstelbaar.

Flex Line de Luxe is een stijlvol en luxe wandsysteem dat uitblinkt in flexibiliteit. Het is in hoogte verstelbaar waarmee ongelijkheden in de vloer zijn op te vangen. Zowel op de grond als aan de bovenzijde valt de zwevende wand in een profiel dat met behulp van een in hoogte verstelbare bak wordt afgesteld. Het wandsysteem kan voorzien worden van een glaselement of van dichte beplating 18 mm. De Flex Line de Luxe scheidingswand is een grote stap voorwaarts in de ontwikkeling van esthetische alternatieven voor systeemwanden.

Dit systeem voldoet namelijk aan de wensen en eisen van de markt voor innovatieve wandsystemen met een slankere profilering en geen zichtbare bevestigingspunten. Flex Line de Luxe doet daar nog een vernieuwend schepje bovenop. Dit wandsysteem is opgebouwd uit glaselementen waarbij het glas onder een hoek van 45 graden is gehard. Hierdoor komt het glas gelijk te liggen aan het aluminium profiel met een totale wanddikte van 101 mm. Het resultaat is verbluffend fraai.

De elementen worden door middel van een klikstijl aan elkaar geklikt waardoor de elementen koud tegen elkaar gemonteerd zijn. De glaselementen zijn bovendien dubbel beglaasd waardoor een strakke, stijlvolle en chique wandafwerking ontstaat. De mogelijkheden in kleur en opstelling zijn eindeloos. Met Flex Line de Luxe creëert u glasheldere ruimten op vernieuwend topniveau.

Specificaties:

Klik hier om de folder te downloaden (PDF).

Klik hier om de product specificaties te downloaden (PDF).