Wasser Berlin International

Van 24 tot en met 27 maart 2015 is Berlijn weer vier dagen de ontmoetingsplek voor internationaal waterbeheer. De vakbeurs en het congres voor watermanagement weerspiegelen als enige gespecialiseerde brancheplatvorm in Duitsland de gehele watercyclus. Er worden meer dan 600 nationale en internationale exposanten en meer dan 20.000 bezoekers verwacht.

Ook DVT Nederland BV zal als exposant deelnemen. DVT Nederland BV is een bedrijf dat zich richt op de verhuur specialistische reinigingssystemen waarmee drinkwaterinstallaties gereinigd kunnen worden. Daarnaast houd DVT Nederland BV zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe technieken op het gebied van drinkwaterveiligheid. Ook kunt u DVT Nederland BV inhuren voor het reinigen van Koeltorens en reinwaterkelders. Ze beschikken over gespecialiseerde machines en deskundig personeel dat u ondersteund of volledig ontzorgd bij reinigingsactiviteiten. DVT Nederland BV is ontstaan als afsplitsing van het adviesbureau Milieu 123, dat al jaren een toonaangevend bedrijf op het gebied van legionella preventie is. De reinigingssystemen zijn de afgelopen 10 jaar door adviesbureau Milieu 123 in overleg met Kiwa en ILT steeds verder verbeterd. Ze worden met veel succes ingezet voor diverse reinigingsprojecten, waaronder kazernes, gevangenissen en verzorgingstehuizen.

In opdracht van DVT Nederland BV mocht System Flex BV de stand bouwen en een balie leveren voor de beurs Wasser Berlin International.

Comments are closed.