Win een International Derbystar Classic TT t.w.v. € 37,50 !

System Flex B.V. is op zoek naar stoere voetbalmannen en vrouwen die hun allertofste voetbaltruc aan ons willen laten zien.

Kun jij een trucje waar al je teamleden jaloers op zijn? Of kun je een bal meer dan 100 keer hooghouden? Film je truc en maak kans op een Internationalderbybal ter waarde van € 37,50!

Stuur je filmpje op naar: sylvia@systemflex.nl o.v.v. ‘Derbybal-winactie’. Vergeet niet je naam en je adres in je mail te zetten! De winactie loopt t/m 21 oktober 2017.

De winnaars worden op 16 november 2017 persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

Algemene spelvoowaarden:

Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de winactie van System Flex B.V., gevestigd te Dongen, kantoorhoudend aan De Leest 11.

Win 1 van de 5 International Derbystar Classic TT ballen t.w.v. € 37,50 (5 winnaars), de prijs kan niet worden omgezet in geld.

De winactie loopt tot en met 21 oktober 2017, daarna kunt u niet meer deelnemen.

Voor zover op de winactie de Gedragscode Promotionele Kansspelen van toepassing is, handelt System Flex B.V. in overeenstemming, met deze gedragscode.

Deelname aan deze winactie is gratis, door middel van een in te sturen fimpje met voetbaltruc, deelname door minderjarigen die de leeftijd van 16 jaar nog niet hebben bereikt is enkel toegestaan met de uitdrukkelijke toestemming van ouders of voogd. De deelnemer(ster) staat garant voor die toestemming; System Flex B.V. is hiervoor niet verantwoordelijk.

De gegevens die nodig zijn voor deelname aan de winactie worden niet verkocht of aan derden verstrekt en worden gedurende 2 maanden bewaard en daarna verwijderd.

Een onafhankelijk den deskundige jury beoordeelt de inzendingen en kiest hieruit de beste of origineelste inzending.

De winnaar wordt op 16 november 2017 telefonisch op de hoogte gebracht, over de uitkomst wordt alleen met toestemming van de  winnaars gecorrespondeerd.

Tijdens de looptijd van de winactie gelden de algemene spelvoorwaarden zoals hierboven beschreven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.